Ekim 23, 2010

Eski Dost'a.

Arkadaşımın biri (önceden yakın arkadaşım derdim ama artık yakın olmamızı istemediğini hissettirdiğinden sadece arkadaşım diyorum.) kendi bloğunda bana saydırmış da saydırmış.
"Kızın teki bana anıl sen bencil diyilim diyosun ama sen çok bencil birisin dedi. Ona;

Sadece sana senin istediğin gibi davranmıyorum diye beni bencillikle suçlamak çok bencilce diyilmi? ayrıca hiç merak etmedinmi niye sadece sen beni bencil olarak görüyosun diye? hem zaten benim gibi insanlardan nefret eden birinin etrafındaki bunca insanın cefasını çekmesinin tek sebebi dünyaya gelmiş olmam değilmi? kendimden böylesine nefret ederken nasıl kendimi başkalarından önemliymiş gibi düşünebilirim ki? hem bencillik kendini düşünmek değil kendini başkalarından daha önemli görmektir ama senin kafan bunları düşünemiyecek kadar ... meşgul.

diycektim üşendim o zaman demeye. gerçi yazmayada üşendim. gerçi o bu yazıyı okuyamiycak. zihnimin ürünü!"

Ne acı ki paylaştığımız onca şeye rağmen ne olursa olsun değer verdiğim insanları düşünemeyecek kadar meşgul olmadığımı anlayamamış. Ne acı ki bunları sanal alemde söylemiş. Ne acı ki okumayacağımı düşündüğü için oralarda yazmış bunu ...
Soruyorum sana eski dost zihninde yarattıysan beni, benim ne suçum var ? Her konuşmamızda neden öfkeni gittikçe daha fazla kusuyorsun bana ? Kaç defa demeliyim , bir sorun varsa gel konuşalım diye. Ama yokkkk, bizim konuşmalarımız onun "bana ne" lerinden ileri gitmiyo.
Bana hiçbir şey için hiçbir şekilde kızmaya hakkın yok. Değişen ben değilim sensin çünkü. Ben hala ilk gün ki gibiyim. Sen değiştikçe bende senin tutumuna göre tavır takındım sadece,hepsi bu.
Bu arada "3 aylık" arkadaş olayında da sana kızdığım için özür dilerim. Sen kendince haklıymışsın. 3 aylık arkadaş olduğumu çok güzel öğrettin bana,sonsuz teşekkürler.
Bunu okuyacağını biliyorum,ne zaman okursun bilmiyorum ama er ya da geç okuyacaksın. Az önce dostluğumuzu kurtarmak için yapabileceğim son şeyi de yaptım... Bundan sonrası benden çıktı. Zaten senden de aylar öncesinden çıkmış... O zaman "hoşçakal güzel sandığım dostluk" !

Lise dostlukları kalıcı olur derlerdi bi de. Bok kalıcı. Baksana 1 sene bile olmadan ne hala gelmişiz.

Bu arada benim düşünmediğimi iddia etmişsin ama, sen bir kez olsun benim ne demeye çalıştığımı düşündün mü ?

Sözde "evet" diyeceksin,ama cidden adam gibi bi sor kendine düşündün mü hiç ? Yoksa hep beni mi suçladın tüm insanlığı suçladığın gibi.. ?

1 yorum:

Ahh ölürüm sizee..


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com