Nisan 18, 2010

Revoir Allemande, Bonjour en Français!

Ben 11. sınıf öğrencisiyim. Anadolu lisesine falan gidiyorum. Hani ne denir Anadolu Lisesinde  okuyorsan ingilizcen harika olur, az buçukta almanca bilirsin. YALAN! Bizim okulda İngilizceyi çalışan yapabilir,öğrenir. Ama almancayı ne kadar öğrenmek istersen öğren öğrenemiyorsun böyle birşey var! Adam "şayze"nin çekiminden başka bi "bok" öğretmedi bize. Ben de haliyle almancadan umudu kestim.



Edebiyatta,resimde sürekli Fransızların karşıma çıkması beni biraz meraklandırdı açıkcası.Sonra bi baktım media markttan fransızca öğrenme cdleri almışım!

Ve hedef! Fransızcanın temellerini kendim ufak ufak atmaya başladım. Lise bitince dil kursuna da giderim. Sonra bir de kendime "aşk" yaptım mı.. Kim benim Eyfel'e gitmeme engel olabilir ki!

5 yorum:

  1. fransızcayı bi ara bende öğrenmeye çalıştım. ama olmayınca olmuyor klsajcasşl

    YanıtlaSil
  2. ama ama ama.. :(
    kesin bende öğrenemicem ama bi umut işte. ajfkgdsal

    YanıtlaSil
  3. bana ingilizce almancadan kolay geldi ama eğitim bitince almanca sevdasıda orda bitti:/ hayırlı olsun fransızca umarım telafuzlarda zorlanmazsın:)

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederimmm :) ama evde kendi çabamla öğrenmeye çalışıcam. :/ çok başarılı olacağımı sanmıyorum ama en azından tanışma faslını öğrenebilirim :)

    YanıtlaSil

Ahh ölürüm sizee..


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com